Történetek a Bikás Parkból

Kummert Krisztián "Gonzales" kosaras blogja

A Bikás Park az underground kultúra egyik központja

2020. július 15. 16:23 - Bikás Park

0000000_1.jpg

Az már szinte köztudott hogy a Bikás Park az ország legnépszerűbb utcai kosárlabapályája,
arról viszont még nem írtunk nektek, hogy a kosárlabda közösség általi közösségi média népszerűségnek köszönhetően, (Instagram 95000 követő, Facebook csoport 135000tag Facebook oldal 21000 oldal lájk), mennyi más - kosárlabdához nem közvetlenül kötődő - kultúra kapott helyett a Bikáson.

Első körben boxolókat sikerült a parkba csábítanom csak annyival, hogy a -már nem használt- boxzsákom a kültéri kondipark részre kihelyeztem.

Ennek storyját még az Index is címlapon hozta le, ezt ide kattintva olvashatjátok el.

0000000.jpg
Hihetetlen nagy sikere volt, állítólag még válogatott boxolók is inkább edzettek itt a szabadban,
mint egy zárt edzőteremben. Meg is tudom érteni őket.
Kár hogy azóta lelopta valaki, sőt azt is amit utána helyeztünk ki azt is.

Talán egyszer az önkormányzatnak is eszébe jut kitenni ide egyet, hacsak nem megint én fogok egy harmadikat is kihelyezni, de azt már valamilyen gps helymeghatározóval a belsejében. ;)

De ez egy másik story... Kanyarodjunk vissza az eredeti témánkra!

Egy idő után már annyira ismert  volt a Bikás közösség, hogy több előadó vagy együttes is megkeresett minket, hogy szívesen forgatnának nálunk, egyrészt mert hiteles arcoknak tartanak minket (amire azóta is ügyelünk és amire azóta is büszkék vagyunk), más részt mert nyilván tudni vélték hogy maximálisan támogatunk minden olyan együttest ami promózza a parkunk vagy a közösségünk vagy az értékrendünket amit képviselünk, és mert minden közösségi csatornánkra osztani fogjuk a klippjeiket.

Az első klip amelyben hiteles arcok között szerepelhettünk az
NKS -Ide köt a vérem klipje volt: (0:32-nél mutatnak minket)



Majd folytatódott a sor noÁr klipjével, itt 2:45-nél tününk fel igencsak prominens személyiségek között.



noÁrral egyébként akkora lett ezután a klipp után a barátságunk, hogy többször kosaraztunk is együtt sőt egy másik klipjébe is meghívott szerepelni kosarasként meg a Bikás Park arcaként, de az megint egy másik
story, ha valaki mégis kíváncsi meglesheti:

Ezután jött egy nagyobb meglepetés számomra, ugyanis BMX-es srácok találtak meg hogy a kosárpályánkon szerveznének velünk együtt egy nagy vintage BMX találkozót, ami baromi látványosra sikeredett.
Ha nekem nem hisztek, lessetek rá ti magatok:

Idén pedig a Bartenddaz streetworkout csapatát sikerült rávenni hogy a Legend's Day kosaras Jamboreenk kereteink belül mutassanak magukból és a látványosan extra fekvőtámaszaikból egy kis showt a kosarasainknak és a közönség többi részének:

 

Szóval lehet mondani hogy az underground kultúrák egyre jobban tobzódnak a Bikás Parkban ami nekünk óriási öröm. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Itt ragadnánk meg a lehetőséget arra hogy bármilyen underground közösséget vagy előadót-, zenekart bíztassunk arra, hogy keressenek fel minket, mert mi továbbra is szívesen működünk együtt bárkivel aki valódi minőséget képvisel vagy helyes értékrendet. Minden segítséget meg fogunk adni amit csak tudunk.
Ha akkora tehetségről van szó, még akár videó klipet is szívesen forgatunk neki a Bikáson. ;)

Keressetek bátran mailben: bikaspark@gmail.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr6916007312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása