Történetek a Bikás Parkból

Kummert Krisztián "Gonzales" kosaras blogja

Kosaras kiegészítők IX. - HomeCourt applikáció

2018. október 17. 08:08 - Bikás Park

  Előző cikkemben a Curry-s dobópántról meséltem nektek (aki nem olvasta, az itt tudja pótolni), most viszont kivételesen egy remek kosaras applikációt fogok nektek bemutatni ami segít a dobásaitokat tökéletesíteni.
Ez a progi nem más mint a HomeCourt, amit innen tudtok letölteni az App Storeból.

zzzzz.jpg

(A kép forrása: www.homecourt.ai)


Az applikáció lényege, hogy a telefont feltesszük egy állványra majd a kosárpályára irányítjuk, kalibráljuk a megadott módon, majd nyomunk egy recordot, és indulhat is a gyakorlás, innentől ugyanis a program statisztikázik minden fontos adatot a dobásainkról.

zzz_2.jpg

(A kép forrása: uk.bussinessinsider.com)


Jegyzi honnan dobtunk rá, mennyit, abból mennyi ment be mennyi volt kihagyva, milyen volt dobásonként a dobószögünk (ami elég komoly segítség hiszen optimalizálhatjuk így amivel eleve javulhat a dobószázalékunk), méri még továbbá a dobásgyorsaságunk (így tudunk arra is "gyúrni" vele hogy rövidebb idő alatt is pontosabban tudjuk feltenni a dobást, hogy a védő ne érhessen majd oda a mérkőzéseinken...) csak hogy a legfontosabbakat említsem.

zzzz.jpg

A kép forrása: www.sporttechie.com)


A program ugyanis elég profi és nagyon komplex, de hálistennek nem kell megijedni, mert egyszerűen kezelhető és userbarát. Ha akarjuk még a barátaink, családtagjaink vagy akár a csapattársaink eredményeit is külön kezelhetjük benne, ezért még edzőknek is eléggé ajánlott ennek az appnak a használata.
Nem is mesélek róla többet, mert tudom hogy ennyiből is már totál rákattantatok, nézzétek meg a bemutató videóját, ami egyébként az Apple 2018 szeptemberi Eventjének egy részén készült.
Az appról 1:00:32-tól beszélnek.

Mint ahogy mindig, így most is virtuális pacsi és ölelés jár minden megosztásért vagy lájkkért, így ne fukarkodjatok velük kérlek! Ezek tudnak ugyanis a legjobban arra bátorítani hogy hasonló kosaras kiegészítőkről szóló cikkeket írjak nektek.

Tényleg! Edzettetek ma már?!
Ne merjetek kamuzni! Tünés ki a Bikásra! ;)

0000000000b_13.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr9814306147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása