Történetek a Bikás Parkból

Kummert Krisztián "Gonzales" kosaras blogja

Új év... új lehetőségek... megújulunk!

2018. január 03. 15:27 - Bikás Park

Először is mindenkinek sikerekben és motivációkban gazdag új évet kívánunk!

0000000000c.jpg
Másodszor ismeritek ugye azt a hülye közhellyé vált mondást, hogy "új év... új én..." amit általában az emberek az év első napjaiba posztolnak hangzatos ígéretekkel és fogadalmakkal amiknek persze a nagy része valahogy valamiért (leginkább az akaraterő hiányáért, na meg mert nehéz ugye elhagyni a komfort zónánkat) nem teljesülnek. Így ezt most én kihagynám ha nem gond, nem az akaraterőm gyengesége miatt, hisz azzal szerencsére nincs baj, inkább mert annyi pláza cica írta már ezt évről-évre teljes kudarccal, hogy nem szeretnék erre a szintre süllyedni, na meg mert nem ilyen fából faragtak... :)
 
Ami miatt viszont ezt a szép kis körítést írtam, annak az volt az apropója, hogy a Bikás Park közösségi tartalmunk picit meg fog újulni.

Remélem így még jobban aktivizál majd titeket arra,hogy sportoljatok velünk, na meg hogy ne egyénként tekintsetek magatokra, hanem egy igazi kosaras közösség részeként. Mindig is ez volt a fő célom még akkor is ha időnként hibáztam és rosszul kezeltem a dolgokat, hiszen ne feledjétek, én is csak emberből vagyok. ;)

De nézzük mit is tervezek változtatni.

Az első nagy változtatás az Instagram oldalunkon lesz és ez már el is indult tegnaptól.
0000000000b_1.jpg

Maradnak a motivációk amik miatt sok-sok pozitív visszajelzést kaptam tőletek. Itt kérek elnézést azoktól akik azt nehezményezték hogy angolul vannak, de mivel az insta oldal fő profiljának azt tekintem hogy a külföldi kosarasok rákattanjanak a Bikás Park Rucker Park jellegű kosárlabda zarándokhely életérzésére, így bár a magyar "világnyelv",  mégis az angolra kellett szavaznom vérző szívvel mert azt többen értik meg a világon.
Hogy lássátok mennyire vérzett a szívem emiatt, nekem ez így dupla meló hisz sajnos magam se beszélem olyan jól az angolt mint szeretném , így sokszor kell ismerősök segítségét kérnem bizonyos motivációk pontos lefordításához, vagy ami rosszabb ha épp senkit se tudok elérni néha magam próbálok rájönni mit hogyan is fordítsak le, így előfordulhatnak hibák is amiért elnézéseteket kérem. E téren minden segítség jól jönne ;)

A lényegi változás ott érzékelhető, hogy az Insta story-jait ezentúl úgy fogom használni, hogy naponta egy vagy több összehasonlító szavazós posztot fogok csinálni NBA sztárokról és sok egyéb másról (persze kosárlabdával kapcsolatosan), mert kíváncsi vagyok ti hogy látjátok a dolgokat, és máris elértünk az izgalmas részhez. Havonta írok majd egy cikket ide a blogba (amit a facebookon meg is fogok osztani nektek), ahol összesített eredményként leírom majd, hogy abban a hónapban milyen szavazási eredmények születtek és kommentben a cikk alatt megvitathatjuk majd a meglepő vagy érdekes eredményeket együtt. Szerintem ez jó buli lesz! 

Természetesen ha még nem követtetek be minket az Instagrammon,
akkor ezeket nem fogjátok látni, így ezt itt tudjátok pótolni.
(Itt szeretném megköszönni azoknak akik már követnek minket és respect érte!)

Itt a cikk alatt kommentben várom is tőletek a tippeket kiket hasonlítsunk össze, tényleg a legegyértelműbb de a legvadabb összehasonlítások is jöhetnek... (Nyilván egy Curry vs Erving összehasonlítás is jó lehet, de hogy mondjak egy vadabbat simán el tudnék képzelni... mint ahogy lesz is egy Lakers-es Derek Fisher vs Lonzo Ball szavazást is... Azt már le se merem írni hogy Jordan apja vs Ball papa, vagy mondjuk Pat Riley vs Phil Jackson akár... De lehetne a Suns-os gorillát is hasonlítani Benny-hez a bikához... szóval mindent mindenhez... Régi logókat új logókhoz... márkákat márkákhoz stb stb stb...)

0000000000c_2.jpg

Ha véletlenül lemarad valaki egy storyról, az is megtudja majd utólag nézni és tud rá szavazni, mert a szavazások mind highlightsba fognak kerülni így később is szavazhatóak lesznek... 


Kinek tetszik az ötlet? Ne tartsátok magatokban, jöhetnek a cikk alatt lájkok és kommentek is egyaránt.
A megosztásokat pedig -mint ahogy mindig-, külön megköszönöm és pacsi érte. ;)

Edzettetek ma már? Nem? MIÉRT NEM???
Na tünés! Kint találkozunk...

000_9.jpg
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr1413546791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása