Történetek a Bikás Parkból

Kummert Krisztián "Gonzales" kosaras blogja

Hogyan tudsz te is segíteni a Bikás Park népszerüsítésében?

2016. október 13. 12:16 - Kummert Krisztián

  Többen kérdeztétek már ezt tőlem. Itt mondhatnám hogy írjatok az összes facebook ismerősötöknek és linkeljétek oda nekik az oldalt, vagy hogy smsekkel bombázzátok barátaitokat, vagy irogassátok papírcetlikre az oldal elérhetőségét és adjátok az összes szembe jövő embernek az utcán (ilyen ötleteket is kaptam igen :) ),

de van ennek egy sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb módja is ha tényleg segíteni szeretnétek a Bikás Park magasztos eszméinek, motivációinak, vicces képeinek, videóinak vagy akár a csodás fotóinknak a terjesztését.

  Háromféle módszer létezik erre... Az első kettő csak számítógépről megoldható!

Az első egyszerűbbnek tűnhet elsőre, de valójában nagyon robot módszer...
(ha engem kérdeztek inkább a másodikat ajánlom) ;)

A lényeg hogy fellátogattok a facebook oldalunkra,
002.jpg
majd itt lejjebb görgetve a bal oldalon 

01.jpg
és itt egyesével meghívjátok az összes ismerősötöket...
Mivel van akinek több száz vagy több ezer ismerőse van erről a módszerről rögtön le fog tenni és igaza is lesz...

Nekik és a magamfajta lustábbaknak a második módszert ajánlom, de ehhez CHROME böngészőre lesz szükségetek, ami ha nincs telepítve a gépetekre akkor innen tölthető le.
Majd ha a letöltésén és a telepítésén is túl vagytok, akkor még nem vagyunk készen, le kell hozzá szednünk 
ezt a bizonyos Mass Facebook Friend Inviter bővítményt,

01_1.jpg

amit innen tudtok letölteni és telepíteni.

Ezután már nem kell mást tennetek mint az első módszert követve eljutni az ismerősök meghívásáig,
de ott nem kell egyesével végig kattintgatni boldog-boldogtalant, hanem nemes egyszerűséggel legörgetni a lista aljára és a böngészőtök jobb felső sarkánál megjelenő ikonra kattintani:

01_2.jpg
Innentől már csak várnotok kell (lehet hogy pár percig is) ameddig ki nem jelöli a böngészőtök automatikusan az összes ismerősötöket. Erről kaptok is egy üzenetet, addig ne nyomjátok ki se az oldalt se a böngészőt amíg ezt nem kaptátok meg, sőt ha a Chrome kérdezi hogy várakozzatok-e még akkor csak okézzátok le és
ENNYI AZ EGÉSZ.

Ezzel a módszerrel természetesen más oldalakra is meg tudjátok majd hívni az ismerőseiteket ha szükségetek lesz rá így ma is tanultunk valamit. ;)

A harmadik ezekhez képest nagyon analóg lesz és már ismeritek is.
Nem olyan rég megalkottuk a WE LOVE BIKÁS PARK szilikon karkötőnket amivel egyfelől a közösségünkben való részvételünket akartuk a külvilág felé is jelezni. (egy pár ember mesélte hogy egy-egy kosártáborban és streetballon már-már státusz szimbólumként tekintettek rá mivel a Bikás Park a legnépszerűbb streetball pálya így országosan is a legismertebb, sikk ide kijárni, már aki megteheti mert nincs neki túl messze bár volt aki Borsod megyéből jött ki a reggel hatos kezdésű Bikás Park Jamboree-nkra...)
Más részről viszont a karkötőkből befolyó bevételeinkből fedezzük a hálókat, festéseket és pálya karbantartásokat, mert az önkormányzatra eddig sajnos nem számíthattunk.

0000.jpg

Ezt a facebook oldalunkon privát üzenetben tudjátok megrendelni!

MINDEN SEGÍTSÉGET ÉS TÁMOGATÁST ELŐRE IS KÖSZÖNÜNK!
ÖLELÉS ÉS RESPECT ÉRTE!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr311801775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása