Történetek a Bikás Parkból

Kummert Krisztián "Gonzales" kosaras blogja

Előszó

2016. január 28. 17:28 - Kummert Krisztián

Miért kezdtem el írni ezt a blogot a Bikás Parkról?

 Gyerekkorom óta ide járok kosarazni, és az utóbbi éveimben mióta komolyabban elkezdtem a pályáért ténykedni, gyerekeket kosarazni tanítgatni, hajléktalanokat pátyolgatni stb stb stb, folyamatosan csodák érnek és minél több embernek meséltem ezekről, egyre többen javasolták azt hogy ezeket a történeteket amiket a mindennapok írnak, valahová ha nem is könyv formájában de le kellene írnom. 2-3 éve agyalok ezen és mára hagytam magam meggyőzni, így ebben a blogban csak olyan életszagú történeteket olvashattok amik valahol megfogták vagy az én vagy mások lelkét és amik miatt úgy érzem hogy a Bikás Park egy különleges hely, más mint a többi utcai kosárpálya vagy park. 

Nos ezt a blogot igaziból a facebook oldalunkon kezdtem el írni, és azért folytatom inkább itt mert egy-egy történetet jobban le lehet írni egy blog bejegyzésben szebben tálalva képekkel, mint egy száraz facebook posztban és többek között ilyen storykat eddig pont ezért nem tálaltam a facebook oldalunkon, mert ha túl sok a betű és nem lehet közé szép képeket szúrni akkor nem olvassátok el... sajnos ez az igazság. ;)

000.jpg

Milyen gyakran fogsz ide történeteket írni?

Eleinte biztos több bejegyzés lesz mert sok történet gyűlt bennem fel az elmúlt jó pár évből és ezt be kell hoznom..., de azért ne számítsatok napi vagy heti szinten bejegyzésekre, mert mivel ezeket a storykat nem én találom ki, hanem ahogy történnek akkor fogom rögtön leírni így sajnos nem tudom milyen gyakorisággal lesznek ilyen alkalmak, de ezért is érdemes a facebook oldalunkat is lájkolni, mert akkor látni fogjátok ha új történet került ide fel. Ha eddig még nem lájkoltátok, azt itt meg tudjátok tenni:



000_1.jpg

Csak történeteket osztasz meg velünk?

Nem. Fogok még edzésterveket amik nekem beváltak, vagy pl fogok videókat megosztani a pályánkról, a játékosainkról, de lesz direkt csak a parkot bemutató poszt is, és mivel már most is sokan szeretitek a facebook oldalunkat (közel 13000 likeunk van ennek a cikknek a megírásának a pillanatában), így arról is fogok mesélni hogy lettünk ennyire népszerűek és persze mivel a Bikás Park már egy követendő eszme és brand lett így fogok feltenni DIY videókat is hogyan tudtok magatoknak különböző fan cuccokat előállítani vagy ha kevésbé vagytok kreatívak akkor akár vásárolni is. Írok majd kiket nevezünk rookieknak, mesélek majd az utcai legendáinkról, szóval igazi rálátást kaphattok a kis underground világunkról.

000_2.jpg

Ha tetszett a bevezető akkor azt itt tudjátok lájkolni vagy megosztani
amit ha megtesztek, azt előre is köszönök nektek: 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr668326870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása