Történetek a Bikás Parkból

Kummert Krisztián "Gonzales" kosaras blogja

Bikás Park Streetball Argentum Shaker

2017. szeptember 08. 12:10 - Kummert Krisztián

Több próbálkozásom volt már a Bikás Park kosarasait közösséggé formálni több kevesebb sikerrel, de abban biztos vagyok hogy az első ilyen közösségi cucc ahol az emberek végre azt érezhették hogy egy társaságba,- ha úgy tetszik egy kosaras elitbe tartoznak- az az volt, amikor We Love Bikás Parkos szilikon karkötővel jelezhették a külvilág felé hogy ők bizony ide járnak kosarazni, a menők közé... ;)

04_1.jpg
Ez annyira bevált hogy...

BAAAAAANG!

Itt a folytatás! Már van Bikás Parkos Shaker-ünk is!!!

kulacs0.jpg
Nem is akármilyen!

Aki nem ismerné az Argentum márkát az bővebb információkat itt tudhat meg róla.
De a lényege nagy vonalakban annyi, hogy egy speciális ezüst alapú antibakteriális anyagból készül, így sokkal könnyebb tisztán tartani. Erről egyébként a gyártó oldalánál jobban magam se tudtam volna a termék zsenialitását megfogalmazni, így ajánlom nektek hogy böngésszétek át ott. ;)

kulacs3_1.jpg
Ami számunkra még fontos előny lehet ennél a shaker választásánál (a Bikás logót leszámítva ami maga a Bikás életérzést szimbolizálja), hogy dupla szigetelésű felül a zárófedél.

Így képtelenek vagyunk rosszul összezárni vagy félrezárni, és így elkerülhetőbb a leggyakoribb és egyben legidegesítőbb dolog ami egy shakerrel a kezünkbe előfordulhat, hogy amikor a méreg drága táp.kieget már beletettük és épp összeráznánk, akkor ránk fröccsen az egész matéria...

Azt hiszem ezt a jelenséget nem kell különösebben bemutatni senkinek, hisz mindenkivel előfordult már 100x nem? Velem biztos... ;)

750ml a térfogata így meccseken is jól jöhet frissítőt tárolni, nem kell majd folyton töltögetni, bőven fér bele...

Az ára egyébként: 2000 HUF
(De ha megnézitek a gyártói megrendelési oldalát magatok is rájöhettek hogy ez az ár ezért a termékért abszolút nem megbántó!)

Ez most csak egy beharangozó mert vasárnap elutazom, így a hivatalos bemutató csak szeptember 15.-én lesz és 16.-ától lesz a termék megvásárolható. Páran akik szemfülesek voltak és követték a facebookon a napomat és rám írtak azok még most szombaton hozzá tudnak jutni a bemutatás előtti VIP bemutatón, de a többieknek sajnos várniuk kell sorry...

Azért nem kell félni, van belőle bőven... jut mindenkinek!

kulacs4.jpg

A cikk megosztói és lájkolói (mindkettő szükséges !!!) között viszont kisorsolok egy shakert szeptember 16.-án a hivatalos bemutató posztjában, így hajrá!

Ha tetszik az ötlet vagy pláne maga a shaker dobjatok egy lájkot, de a kommentjeitekre is kíváncsi vagyok természetesen. Tényleg! Edzettetek ma már?

000_9.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr6212810774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása