Történetek a Bikás Parkból

Kummert Krisztián "Gonzales" kosaras blogja

Vajon beválik Russell Westbrook a Clippersben?

2023. március 03. 09:30 - Bikás Park

russ.jpg
Azt hiszem nem mondok el túl sok újdonságot azzal ha azt mondom, hogy Russell Westbrook egy kiváló kosárlabdázó, aki számos sikert ért el karrierje során.
Nevéhez fűződik hogy ő érte el az NBA-ben a legtöbb tripla duplát.


russ2.jpeg
Különleges támadójátékos sok skillel-, aki nagy lendülettel tudja támadni a gyűrűt, amely sok előnnyel járhat a Clippers számára, ami passzolhat a csapat játékstílusához .Westbrook erős pontja a gyorsaság, a vezetőképesség és az energiával teli játék, amely lehetővé teszi számára, hogy kiválóan dolgozzon együtt más játékosokkal és elősegítse a csapatjátékot.

russ3.jpeg

Azok közül az előnyök közül, amelyek a Clippers számára szólnak, a Westbrook az egyik legjobb mezőnyfutó, így képes lehet javítani a csapat támadójátékán. A Clippers-nél számos tehetséges játékos van, akiket Westbrook képes lehet magához állítani, és képes lehet biztosítani a szükséges energia- és vezetőképességet a csapat számára.

russ4.jpg

Azok közül azonban, amik gátolhatják a sikereit a Clippers-ben, azok közül az egyik az, hogy Westbrook nem mindig az együttműködő játékra törekszik, és néha nehéz lehet számára, hogy együtt dolgozzon a csapattársaival. Az ilyen típusú viselkedési mintái lehetnek ellentmondásban a Clippers csapatjáték filozófiájával, amely a játékostársaival való kooperatív együttműködésre helyezi a hangsúlyt.

russ5.jpg

Másrészt Westbrook gyakran erőszakosabb stílust folytat, amely akár kockázatos lehet a csapat számára. Az ilyen stílus elősegítheti a csapat kiégését és a hibák elkövetését, ami káros hatással lehet a Clippers játékára.

Azonban amennyiben Russell Westbrook képes alkalmazkodni a csapatjáték filozófiájához és a játékstílusával segíti a csapatot, nagyban hozzájárulhat a Clippers sikeres szerepléséhez.

Eddig nem panaszkodhatnak a Clippersnél, mert Russellel 3 győzelem 1 vereségnél járnak. Kimondottan bajnokesélyes csapattá válhatnak vele.

Íme a bemutatkozó mérkőzésének legjobb jelenetei:

Na és nektek mi a véleményetek? Írjátok meg kommentben!


A képek forrása:
nba.com
clutchpoints.com/
basketballforever.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr7618062914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása