Történetek a Bikás Parkból

Kummert Krisztián "Gonzales" kosaras blogja

Kosaras kiegészítők VIII. - Steph Curry szilikon dobó pánt (meccsekhez)

2017. augusztus 24. 14:52 - Kummert Krisztián

Előző cikkemben ígértem, hogy megmutatom nektek a Steph Curry szilikon dobó pánt edzésekhez idealizált darabja után a meccsekhez optimalizált példányát is. Erről fog szólni a mai cikkem, de aki lemaradt volna az előző cikkemről az itt tudja pótólni... De vágjunk is bele a folytatásba!

a05.jpg
BAAAANG! És itt is van!
Amint látjátok ennél a cuccnál nem 4 ujjatok van az ideális egyenes dobáshoz rögzítve, hanem csak a két fő dobó ujjatok a mutató és a középső, így a labdavezetéseknél a gyors irányváltásokban nem fog zavarni titeket.
A 4 ujjast inkább edzésekhez ajánljuk pont emiatt.

a04_1.jpg

A figyelmesebbek azonban észrevehették hogy ennél a két ujjunkat V alakban kell behelyezni ami nem kimondottan azért van hogy a győztes meccs végén tökéletesen tudjuk az ellenfél arcába dörgölni hogy VICTORY, hanem azért mert minél szélesebb a V a két ujjunk között annál egyenesebbek lesznek a dobásaink...

Hogy miért érdemes mindkettőt használni?
Nos azért mert ennél nincs megvastagítva a tenyérpárnácskáinknál a szilikon, azért hogy ne ülhessen be a tenyerünkbe a laszti, arra ott a gyakorló pánt, meccs közben viszont semmi nem zavarhat meg minket a labdaátvételekkor és cselezésekkor, arra itt van ez... ravasz nem?
Ki van ez találva rendesen... ;)

493ab647746f8b208095abc957610562_2.jpg
Ha bármelyik felkeltette az érdeklődéseteket, a facebook shopunk-ból, vagy a 70-432-4023 -as telefonszámunkon keresztül már meg is tudjátok rendelni, igaz a tegnapi cikkünk megjelenése után 10 perccel a teljes raktárkészletünket felvásároltátok mindkettőből, így csak előrendeléseket tudunk felvenni rájuk ami kb 2-3 hét múlva fog csak megérkezni, de a nagy érdeklődésre való tekintettel, mindenképp előrendelést adjatok le nehogy hoppon maradjatok... ;)

De inkább nézzük mennyire is fontos hogyan engedjük el dobás közben a labdát:



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr1812776680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása