Történetek a Bikás Parkból

Kummert Krisztián "Gonzales" kosaras blogja

Kosaras kiegészítők I.rész - Dobó kesztyű

2017. március 16. 17:18 - Kummert Krisztián

A magaslati edző maszk cikkem sikere után felbuzdulva új cikksorozatba kezdek.
Ebben a sorozatban olyan kosaras kiegészítőkről fogok írni amelyeket leteszteltem és bátran merek ajánlani számotokra, mert tényleg hozzák a fejlődést.

Nehéz volt kiválasztanom melyikkel is kezdjek, így igaziból nem állítottam fel rangsort (mert nem lett volna értelme), így a választásom végül a J-Glove dobó kesztyűjére esett.

dobokesztyu01.jpg
A kesztyű lényege hogy ideális pozícióba tartja az ujjainkat dobáskor a dobókezünkön.
Már első használatkor érezni hogy az ember dobásai pl. büntetőknél egyenesebbek, de az igazi haszna a huzamosabb használatakor jön ki mert igaziból direkt azokat az izmainkat tudjuk vele edzeni amelyek pontos dobásainkhoz szükségesek így egy hónap használat után már garantálható a jótékony hatása a dobószázalékunkra.

dobokesztyu02.jpg
Több méretben lehet kapni S-től az XL méretig, Én M-est vettem és annyi észrevételem azért van hogy pl. az enyémnél a gyűrűs ujjamnál a gumi kicsit szorosabb mint kellene így fél óra használat után kicsit nélküle is szoktam dobni hogy jusson vér az ujjamba is mert rendesen el tud tőle zsibbadni, de ez lehet persze gyártási hiba az enyémnél, esélyes hogy nem ez a tipikus jelenség a többinél.

Első viseletnél persze kicsit fura lesz használni, de hamar meg lehet szokni. Azért játék közben annyira nem jó mert nyilván beszabályozza a csuklónk mozgását is, és a gyors crossovereknél nem a legjobb, de nem is játék közben célszerű ezt használni, mert egyszerűen nem arra való.

Dobó edzéseimen nélkülözhetetlen eszköze. Nektek is bátran merem ajánlani. 
Ha tetszett ez a cikkem, ne felejtsetek el like-ot dobni rá hogy ez is motiváljon hasonló cikkek írásához,
ha megosztjátok azt külön megköszönöm és respect érte! 
Következő cikkemben a súlyozott kosárlabdáról fogok nektek írni... Tartsatok velem akkor is ;)

04_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr9112343103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása