Történetek a Bikás Parkból

Kummert Krisztián "Gonzales" kosaras blogja

Kosaras kiegészítők IV.rész - Court Vision szemüveg

2017. március 27. 11:07 - Kummert Krisztián

Előző részünkben a futógátról meséltem nektek, hogy tudjuk vele feldobni a dobóedzéseinket vagy a labdavezető gyakorlatainkat, ma pedif a Court Vision szemüveg rejtelmeibe foglak titeket bevezetni.

00_6.jpg
Erről a "szemüvegről" annyit érdemes tudni hogy az alján található kitakarással abban akadályoz meg bennünket hogy akarva akaratlanul is a labdát bámuljuk és ahogy megszoktuk hogy már nem kell a labdát néznünk, végre a pályán üresben lévő társak is feldobhatják a játékunkban lévő lehetőségeinket.

Kinézetre simán megállná a helyét egy komolyabb techno party-n is, de ez teljesen másodlagos tulajdonsága, más kérdés hogy elsőre a használata azért a kihívás kategóriába tartozik... Nyugtasson minket a tudat, hogy egész hamar megszokható kis viseletről beszélünk.

Kényelmileg rugalmas anyagból van így nem nyomja az orrot. Annak idején Budafokos koromban volt hasonló szemüvegünk amin ehhez képest volt egy kis upgrade még pedig az hogy a szemünkre merőleges lapot is ragasztottunk az akkor kartonból készült szemüvegeinkre, úgy viszont már annyira nem látott lefelé az ember hogyha elhagyta a labdát ami az elején még gyakran megesett, akkor nem ártott ha van egy segítő ember akin nincs szemüveg mert különben képtelenség volt felvenni a földről a labdát.

Erről valószínűleg sokan fognak vitatkozni hogy melyik megoldás a jobb, de szerintem ez is bőven elég arra hogy ne a labdát bámulva játszunk.

00_7.jpg


Most egyébként van lehetőségetek április 8.-áig nyernetek egy ilyen szemüveget, csak annyit kell hogy tegyetek hogy a facebook oldalunkon található egy videó amiben bemutatok egy labdavezetési gyakorlatot, és azt le kell utánoznotok és felrögzíteni videóra és ott a videó posztjának kommentjeihez feltöltenetek és mi kisorsolunk egy szerencsést aki nyerhet egy ilyen király kis cuccot.

Ha tetszett ez a cikkem is, ne felejtsetek el like-ot dobni, hogy ez is motiváljon hasonló cikkek írására, de ha meg is osztjátok azt külön megköszönöm nektek és respect érte ahogy mindig!

Délután Bikás? Költői kérdés volt... Tudom hogy kint leszel ;)

000_9.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikaspark.blog.hu/api/trackback/id/tr8312373977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása